Nyhetsbrev juni 2024

Årsstämma 14/5 och förändringar i styrelsen

Årsstämman ägde rum den 14 maj, utomhus i trädgården mellan hus 17 och hus 19. Vi gick igenom och godkände årsredovisningen för år 2023 och valde ny styrelse. Sofia Järemo lämnade sitt uppdrag som kassör i styrelsen och Karin Sundström valdes in som suppleant.


Årsredovisningen, liksom protokoll från föreningsstämman, hittar du på Brf Sippans hemsida; www.brfsippan.se, under Dokument.
Rollerna har nu fördelats inom styrelsen som även hunnit ha sitt första ordinarie möte. Jacob Uhlén övertar rollen som kassör (ekonomiansvarig). Karin och Bertil är suppleanter.

Karin presenterar sig: “Jag bor på Åbergssons väg 13 och arbetar som forskare i statsvetenskap vid Stockholms universitet. På fritiden tycker jag om att kolla på film, läsa böcker och gå och träna.”

Nycklar och kontaktinformation

Så här inför sommarens semester påminner vi om rekommendationen att lämna en reservnyckel i nyckelgömman (gäller hus 13 och 17) eller till Kicki (gäller hus 19) om ni reser bort. Skulle det uppstå exempelvis en vattenläcka, så gör det stor skillnad om hantverkare snabbt kan komma in och åtgärda felet.

Glad sommar!

Styrelsen önskar alla medlemmar i Brf Sippan en fin sommar!

Tveka inte att kontakta styrelsen med eventuella frågor: kontaktmedstyrelsen@gmail.com


Hälsningar Styrelsen