NYHETSBREV   oktober 

Projekt 

* Oktober-städdagen är nu avklarad och var supertrevlig! Tack vare vår duktiga trädgårdsgrupp blev mycket trädgårdsarbete gjort; det krattades, klipptes i häckar och rensades ogräs bl a. Våra utemöbler kommer att slipas av och få en finare finish. Lunch i form av kokt korv och bullar serverades. Ni som missade den får en ny chans i maj! 

* Fastighetsansvarig håller i dagsläget på att ta in nya avtal från Telenor och Ownit. Dessa har inte uppdaterats på ett bra tag. Avtalen kommer att bli klara inom kort. 

* Kicki har fått i uppdrag av ÅSFF att justera lekplatsen mellan nr 13 och 19. 

* Styrelsen får rapport från SBC över sena betalningar och vill påminna om att det är viktigt att månadsavgiften betalas senast på utsatt förfallodag dvs. sista vardagen i varje månad. Ett smidigt sätt för att underlätta är att utnyttja möjligheten till autogiro. Under Mitt SBC – Blanketter finns blankett för ansökan om autogiro och hur man gör. Väldigt många frågor hur man loggar in på SBC.se om man inte har mobilt bank-id. Det står på avgiftsavin längst ner till höger men ganska undanskymt. Användar-id är objektsnummer och sen ett unikt lösenord. Har man inte någon avi kvar får man kontakta SBC.s Kundtjänst. Numret finns på startsidan för SBC. 

* Styrelsen ser över underhållsbehovet inför budget 2020 samt strukturerar upp en årsplan som ger en enkel översyn över föreningens verksamhetsår och åtaganden. 

*Under vecka 43 påbörjas restaurering samt målning i trapphus 13 och 17. Är dörrarna öppna ber vi er att låta dem vara det och ta hissen då dessa också målas.  

Hälsningar Styrelsen