nyhetsbrev   Maj 

VIKTIGA DATUM FÖRENINGSSTÄMMA: 11 JUNI  

Stämman äger rum på Barks väg 12 kl. 19.00. Kallelse och förslag till nya stadgar ska ni ha fått i brevlådan för en tid sedan, det är viktigt att ni närvarar eller lämnar in en fullmakt om ni vill rösta. Vi bjuder på fika. 

Kommande projekt 

* Städdagen i vår förening var supertrevlig! Vi tror nästan på rekord i hur många som kom och hjälpte till. Det var så trevligt att vi faktiskt har beslutat oss för att ha två städdagar. Dels för att det behövs, dels för att få det socialt och trevligt tillsammans. Den andra städdagen blir i oktober. Mer info kommer ang. detta.  Den permanenta trädgårdsgruppen har fått ett gäng med medlemmar och kommer att ha sitt första möte den 4 juni. Styrelsen har dessutom en fundering på att leja ungdomar eller pensionärer i vår förening som skulle vilja jobba lite extra för föreningen i saker som behöver åtgärdas, det kan handla om att slipa möbler, måla väggar, gräva eller klippa, jobbet är tillsammans med arbetsledare och det ingår lön, maila oss på kontaktmedstyrelsen@gmail.com om ni är intresserade. 

* ÅTERVINNING:  Återvinningshyllan i grovsopprummet i hus nr 19 är på plats! Där kan ni ställa det som är helt och rent som någon annan kanske kan bli glad över. Kasta gärna inget som går att återanvända.  

* Vi håller i dagsläget på att ta in offerter via Tågsus för att göra en energideklaration. 

* Väldigt många frågor hur man loggar in på SBC.se om man inte har mobilt bank-id. Det står på avgiftsavin längst ner till höger men ganska undanskymt.  

Användar-id är objektsnummer och sen ett unikt lösenord. Har man inte någon avi kvar får man kontakta SBC.s Kundtjänst. Numret finns på startsidan för SBC. 

Hälsningar Styrelsen