NYHETSBREV JUNI

 • Trivselgruppen har redan innan sitt första möte startat en facebookgrupp som heter brf Sippan. Det är en sluten grupp för oss som bor i våra hus där vi kan dela med oss av kunskap, byta/låna saker av varandra, kanske dela på en elektriker/rörmokare eller planera en gemensam fika/grillkväll/syjunta etc. Tanken är inte att styrelsen ska sköta denna utan vi medlemmar som är aktiva i den. Alltid med god ton. Medlemmar ska kunna bjuda in sin granne och godkänna inträde i gruppen. Gå gärna med idag och starta en konversation!
 • Styrelsen har blivit med tält! Tanken är att detta är något som trivselgruppen kommer att ta över i framtiden. I dagsläget har vi ett tält (2×3 meter) med tre väggar som man kan hyra för 50kr dygnet om man vill ha ett kalas eller liknande i det fria med lite skydd för ev regn. En bra plats kan ju vara stora gräsmattan vid fjärilsparken. Tanken är att kanske köper in ett rejälare tält, alternativt bara flera som vi både kan hyra ut men också använda vid gemensamma Sippan-tillställningar. Mejla kontaktmedstyrelsen@gmail.com eller Kicki om ni vill hyra tältet.
 • Det kommer komma upp en ny skylt till hus 17, med just nummer 17, då många inte ser husnumren längst vägen.
 • Nu finns det en ny mangel i hus 13!
 • Som ni kanske har sett är nu våra utemöbler på gång att renoveras och slipas, och blir så fina att de nästan ser ut som nya! Nu är det bara att gå ut i solen och njuta på en nyrenoverad bänk!
 • ÅSFF håller i dagsläget på att renovera lekplatsen. En stor uppfräschning och ommålning genomförs.
 • Häckarna runt våra hus kommer att klippas i månadsskiftet juni/juli.
 • Påminnelse: Styrelsen håller just nu på att uppdatera kontaktinformation till boende i Sippan. Vi skulle under rådande omständigheter behöva få in allas mejladress och telefonnummer, vänligen mejla informationen samt för och efternamn till kontaktmedstyrelsen@gmail.com. (Alternativt kan de som bor i hus 13 lämna en lapp i Gunilla Johanssons brevlåda, hus 19 kan lämna i i Emil Thalins brevlåda, hus 17 kan lämna i brf Sippans postlåda och ni som bor i låghusen kan lämna i Mia Deijfens brevlåda som finns på innergården av hus 17.)
 • Vi har uppdaterat hemsidan! Bland annat kan du hitta info om hur du använder telenor-stream som vi har tillgång till! Gå gärna in på www.brfsippan.se och se hur det ser ut. Saknar ni något? Hör då gärna av er till oss så vi kan göra den så bra och tydlig som möjligt!
 • Vi vill fortsatt påminna om social distansering och handtvätt. Kicki hjälper gärna de som är sjuka eller i karantän. Men kan ni själva gå ut på promenad och därmed också med sopor mm ska ni självklart göra det. Kicki kan endast hjälpa det mest akuta då hon har många andra åtaganden inom föreningen. Sedan mars går Kicki extraronder i alla hus och spritar av alla handtag och knappar. Ett väldigt viktigt jobb i dessa tider. Tacka henne med en rejäl luftkram när ni ser henne!
 • Nu tar styrelsen lite sommarsemester från möten, men vi jobbar fortfarande på med olika projekt och finns tillgängliga på kontaktmedstyrelsen@gmail.com. GLAD SOMMAR!