nyhetsbrev   April

VIKTIGA DATUM FÖRENINGSSTÄMMA: 11 JUNI

Den obligatoriska extrastämman i andledning av föreningens stadgeändringar kommer att igen äga rum på Barks väg 12 kl. 19.00. Kallelse och förslag till nya stadgar fick ni i samband med föreningsstämman den 9 april. Det är viktigt att ni närvarar eller lämnar in en fullmakt om ni vill rösta. Vi bjuder på fika.

Kommande projekt

* Städdagen i vår förening kommer att äga rum den 12 maj kl. 10 – 12.  Det är viktigt att ni märker upp era cyklar med namn och lgh nr. omärkta cyklar kommer att tas bort. Vi hoppas att så många som möjligt kan närvara och göra fint i vår omnejd. Efteråt bjuds det på korvgrillning och fika. I samband med detta kommer en container att ställas ut för större grovsopor, denna kommer att stå kvar i en vecka. 

* Den permanenta trädgårdsgruppen behöver fler medlemmar, vi har fått in några anmälningar men fler intresserade behövs. Vi har många fina buskar, träd och rabatter som behöver omsorg även utanför städdagarna. Kom gärna med förslag om ni vill driva projekt om vad ni tycker kan förbättras. Ni som är intresserade av att vara med i gruppen kan ni maila oss på kontaktmedstyrelsen@gmail.com så ordnar vi ett möte.

* ÅTERVINNING: Vi kommer att ordna med en återvinningshylla i grovsoprummet i hus nr 19. Där kan ni ställa det som är helt och rent som någon annan kanske kan bli glad över. Kasta gärna inget som går att återanvända.

* Vi vill också göra er uppmärksamma på våra brandregler som säger att utanför våra lägenheter skall inget ställas ut eller förvaras, varken skor eller större möbler och cyklar. På era balkonger måste det vara öppet med en vidd av 90 cm för att sjukvådspersonal, brandmän och likn. ska kunna ta sig förbi.

Hälsningar Styrelsen